POZIV NA PROMOCIJU KNJIGE „RASUDBE HRVATSKE DRŽAVNOSTI“ AUTORA MARKA LJUBIĆA

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ organizira predstavljanje knjige „Rasudbe hrvatske državnosti“ autora Marka Ljubića koje će se održati u palači Herzer dana 6. studenog 2018. godine u 17,30h.

Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“, članove Udruge, hrvatske branitelje i sve zainteresirane da prisustvuju promociji knjige.

 „U knjigu su uvršteni tekstovi koji u cjelini iznose autorov sustavan pregled kakvoće hrvatske državnosti. Pisani su s politološkog polazišta oslobođenog od zabluda jugoslavenskog i komunističkog naslijeđa. Autor polazi od činjenice - „Imamo Hrvatsku“ utemeljenu na pobijedi. S toga uzletišta uvjerljivo skida krinke neprijateljima hrvatske državnosti i lupežima iz „naših redova“. Ljubićeve teze traže sintezu. Suprotive su dezintegraciji. Autor zaokružuje devijacije uspostavljenoga poretka, objašnjava nasrtaje na državnost i prokazuje geganje suvremenih gusaka u poznate magle. Uz dosadašnju originalnu medijsku prepoznatljivost, Marko Ljubić ovom knjigom potvrđuje i svoje nezaobilazno mjesto u hrvatskoj publicistici.“

 Marko Ljubić, rođen u Ljutom Docu 1960. godine, sudionik Domovinskog rata u postrojbama HVO-a, živi i radi u Zagrebu, jedan je od današnjih malobrojnih, ali zato najboljih hrvatskih pisaca i novinara čiji tekstovi na domoljubnim portalima i u časopisima odišu velikim poznavanjem suvremene hrvatske stvarnosti, iskrenim patriotizmom i profesionalnošću. K tome, njegovo beskompromisno poštenje kojim pristupa svakoj aktualnoj temi pokazuje kako je riječ o peru koje je već ostavilo, a i budućnosti će ostaviti dubok trag. A to je trag istine, zauzetosti za dobro i velika zabrinutost za vrijednosti koje su bitne za opstanak i napredak našeg naroda, a one su već dva desetljeća u krizi, obezvrijeđivane, napadane i potiskivane.

Marko Ljubić je britak, ali istinski analitičar, koji svojim pisanjem pomaže rađanju bolje Hrvatske.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.