SVEČANA DODJELA PRIZNANJA „OSOBA GODINE 2022.“

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, nestalog i preminulih pripadnika, članove Udruge, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i sve hrvatske branitelje te članove njihovih obitelji, na svečanu dodjelu priznanja „OSOBA GODINE 2022.“  koja će se održati u četvrtak, 02. veljače 2023. godine s početkom u 18:00 sati u Županijskoj palači u Varaždinu u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.

Priznanje će se uručiti gospodinu Zlatku Daliću, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije.

Priznanje dodjeljuje Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata91., u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata.

Za ovu odluku glasovao  je iznimno veliki broj predstavnika braniteljskih udruga, tim prije jer je Dalić zajedno sa hrvatskim reprezentativcima pokazao i dokazao kako se igra i bori za Domovinu i kako se s ponosom diljem svijeta nosi hrvatski dres.

Hrvatske branitelje i stradalnike podsjetio je i na početke stvaranja hrvatske države, kad smo zajedno bili kao jedan, i kad smo pobijedili i one koji su bili puno jači od nas, kao što je to  na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru učinila hrvatska nogometna vrsta, pod njegovim vodstvom.

Dalić je čovjek i sportaš koji je s hrvatskom reprezentacijom ostvario najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa i koji iz dana u dan  svjedoči kako se treba odnositi prema obvezama, poslu, ljudima oko sebe, svojoj zemlji i narodu.

Inače, dosad su branitelji „Osobom godine“ proglasili: Đuru Glogoškog, predsjednika Udruge 100 % HRVI  I.  skupine,  generala Mladena Markača, nogometnu legendu Luku Modrića, bivšu predsjednicu RH Kolindu Grabar Kitarović i generala i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

 

Pozivamo Vas da se odazovete u što većem broju.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.