Održan 3. memorijalni turnir „Pume Slavonije“

  • Published in NOVOSTI

U organizaciji Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ 02.06.2018. godine u Vuki je održan 3. memorijalni nogometni turnir "Pume Slavonije" u čast i sjećanje na trojicu poginulih pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ iz Slavonije: Antonia Adrića iz Vrpolja, Martina Segedija iz Livane i Nenada Soline iz Čepina.

 Na spomeniku poginulim braniteljima Općine Vuka položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a prije početka samog turnira nazočne je pozdravio predsjednik Kluba udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ Osječko-baranjske županije Miroslav Tokić.

Na turniru su sudjelovale ekipe NK BSK iz Beketinaca, NK Hajduk Široko Polje i domaćin NK Šubić, a nakon odigranih utakmica poredak je slijedeći:

Prvo mjesto: NK BSK iz Beketinaca

Drugo mjesto: NK Šubić

Treće mjesto: NK Hajduku iz Širokog Polja.

Ovim putem zahvaljujemo Ministarstvu hrvatskih branitelja, svim donatorima, kao i gostima i ekipama koji su nam pomogli u organizaciji i provedbi 3. memorijalnog turnira „Pume Slavonije“.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.