KAZALIŠNA PREDSTAVA „BALADE PETRICE KEREMPUHA“

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA„ poziva građanke i građane, pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i obitelji, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA„ i obitelji, obitelji poginulih, nestalih i preminulih branitelja te sve zainteresirane na kazališnu predstavu „Balade Petrice Kerempuha“ koja će se održati 5. studenog u 19,00 sati u HNK Varaždin. Ulaznice za predstavu su besplatne, a mogu se podići na blagajni Kazališta radnim danom u razdoblju od 10 - 12 sati te od 18 - 19,30 sati, i subotom od 10 - 12 sati.

“Balade Petrice Kerempuha” govore o potlačenom malom čovjeku koji se bezuspješno bori sa sustavom i živi pod teretom nametnutih autoriteta – seljak pod čizmom Crkve, krune, raznih vlastelina ili osvajača. Autori varaždinske predstave odlučili su Krležine riječi smjestiti u današnjicu uz likove koji kopaju po smeću u potrazi za plastičnim bocama, a pritom nisu niti ne izgledaju kao beskućnici, već su obični građani koji su ostali bez drugih mogućnosti u životu.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.