POZIV NA SNIMANJE VIDEO SPOTA NAVIJAČKE PJESME „ JEDNA JE JEDINA“

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo Vas na snimanje video spota navijačke pjesme, autora glazbe i teksta hrvatskog branitelja Dražena Popijača - Pupija, za predstojeće Europsko prvenstvo u nogometu koje će se održati u Njemačkoj, a kojom će se bodriti hrvatski reprezentativci predvođeni "varaždinskim" izbornikom Zlatkom Dalićem.

Sama pjesma nastala je u organizaciji Dražena Popijača- Pupija uz pomoć Udruge veterana 7. gardijske brigade „PUMA“, ali i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata Varaždinske županije.

Na snimanje spota pozvani su svi, ne samo hrvatski branitelji već svi žitelji, žene, djeca i svi ljubitelji sporta i hrvatske reprezentacije.

Snimanje video spota održat će se dana 27. svibnja 2024. godine na stadionu NK VARAŽDIN.

Okupljanje je predviđeno do ­­16,50 h kod istočne tribine stadiona NK VARAŽDIN, a snimanje će početi u 17,00 sati. Plan je da se okupi oko 500-tinjak osoba, tj.što je više moguće.

Poželjno je da dođete na snimanje u obilježjima hrvatske nogometne reprezentacije (navijačke majice, kape, šalovi, rekviziti i sl.) te molimo da ponesete što više hrvatskih zastava kao simbol podrške našoj reprezentaciji.

Navijačka pjesma slavit će zajedništvo, hrabrost i ljubav prema sportu i prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Stoga Vas pozivamo da se pridružite ovom važnom događaju i budete dio ove inspirativne priče. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakt: Robert Puja, mob. 095 906 4824

Vidimo se.....

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.