DONACIJA MANDARINA KORISNICIMA DOMA ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, dana 19. prosinca 2023. godine, u sklopu obilježavanja 31. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“, u suradnji sa OPG Zlatko Popović iz Opuzena korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe u Varaždinu darovala je 600 kilograma mandarina. Navedenom aktivnošću, koja je do sada provedena već četvrti puta, doprinosi se solidarnosti u društvu te potiče na zajedničku brigu za naše starije i nemoćne sugrađane.

Vrijedni djelatnici i ravnatelj Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin mr. sc. Alen Runac u ime korisnika Doma zahvalili su se Zlatku Popoviću i Udruzi „PUMA“ na hvalevrijednoj akciji koja im je uvelike uljepšala blagdansko vrijeme te pružila radost uoči nadolazećih blagdana.

Ovim putem, svim korisnicima i djelatnicima Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin želimo puno sreće, čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2024. godinu.

SEMPER PRIMUS

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.