23. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR “ZVONKO SIMON”

  • Published in NOVOSTI

Predstavnici Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ dana 04. lipnja 2023. godine sudjelovali su na 23. Memorijalnom malonogometnom turniru „Zvonko Simon“ u organizaciji UDVDR Ogranak Novi Marof Kluba Visoko uz pokroviteljstvo Općine Visoko.

 U sklopu navedenog, uz obitelj pokojnog Zvonka Simona, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, načelnik Općine Visoko Dragutin Mateković, izaslanstva udruga proisteklih iz Domovinskog rata te gosti i uzvanici, na njegovom posljednjem počivalištu na mjesnom groblju Visoko, polaganjem cvjetnog aranžmana i paljenjem svijeća odali su počast Zvonku Simonu.

Nakon polaganja vijenaca, služena je sveta misa, a potom je uslijedilo i svečano otvorenje memorijalnog malonogometnog turnira na kojem su sudjelovale ekipe iz Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije.

Pobjednik malonogometnog turnira „Zvonko Simon“ je ekipa MNK Visoko, drugo mjesto osvojila je ekipa MNK Banfica, treće MNK Drašković, a četvrto Veterani Tuhovec.

 Ovim putem zahvaljujemo se Klubu Visoko UDVDR Ogranku Novi Marof na organizaciji memorijala u znak sjećanja na poginulog Zvonka Simona, pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.