PREDSTAVLJANJE MURALA U GRADU VARAŽDINSKE TOPLICE

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i hrvatske branitelje da nazoče  predstavljanju murala na dvije trafostanice u sklopu Dana Grada Varaždinskih Toplica, a u povodu obilježavanja 30. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“ u Varaždinskim Toplicama, u petak 11.11.2022. godine s početkom u 13,15 sati, na lokaciji Ul. kralja Tomislava, Varaždinske Toplice.

U sklopu „Godine Puma“ i dana Grada Varaždinske Toplice izradili smo 2 murala u Gradu Varaždinske Toplice.

 Izrađeni murali u Varaždinskim Toplicama dio su aktivnosti oslikavanja murala diljem Hrvatske kojima je cilj promocija 7. gardijske brigade „Puma“ i njezinih pripadnika, a sve u sklopu obilježavanja „Godine Puma“, tj. 30. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „Puma“. U izradu murala uključene su jedinice lokalne samouprave i Ministarstvo hrvatskih branitelja, a glavni pokretač i organizator je Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Tijekom ove godine u planu je oslikavanje desetak murala u Republici Hrvatskoj, dok će ostatak murala biti završen u prvoj polovici sljedeće godine.

 

 

SEMPER PRIMUS

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.