POZIV NA OBILJEŽAVANJE DANA GRADA BJELOVARA I DANA BJELOVARSKIH BRANITELJA I OBILJEŽAVANJE 31. OBLJETNICE PREUZIMANJA VOJARNE U KOPRIVNICI I DANA KOPRIVNIČKIH BRANITELJA

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, obitelji poginulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“ i sve hrvatske branitelje iz Domovinskog rata s područja Bjelovarsko - Bilogorske županije i Koprivničko- Križevačke županije da nazoče na obilježavanju Dana Grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja, te 31. obljetnice preuzimanja Vojarne u Koprivnici i Dana koprivnničkih branitelja.

BJELOVAR, 29. rujna 2022. godine ( četvrtak )

8:00 -  polaganje vijenaca ispred PU bjelovarsko- bilogorske

9:15 -  formiranje kolone za Mimohod pobjednika Barutana 1991. i polazak prema   Barutani ( dolazak na barutanu oko 10:30 )

10:45 - 11:45 - Koncelebrirana sveta misa na Barutani, predvodi bjelovarsko - križevački  biskup Vjekoslav Huzjak

20:00 - Koncert Slavonske lole, paviljon u parku na Trgu Eugena Kvaternika ( u slučaju    kiše koncert je u Domu kulture, Ul. Ivana Mažuranića 6 ) 

 

KOPRIVNICA, 30. rujna 2022. godine ( petak)

 9:30 -  sveta misa za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, Župna crkva

            Svetog Nikole biskupa

10:30 - polaganje vijenaca kod „Križa života“ na prostoru bivše Vojarne „Ban Krsto       Frankopan“ i prigodno obraćanje

11:00 - svečani mimohod pripadnika ratnih postrojbi HV-a, Policije i Udruga proizašlih iz          Domovinskog rata od bivše Vojarne do Florijanskog trga (mimohod će se kretati             ulicom Mihovila P. Miškine do semafora, a potom ulicom Frana Galovića do           Florijanskog trga)

11:30 - polaganje vijenaca kod „Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata“ , Florijanski trg

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.