ODRŽAN 27. MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR „STJEPAN KRIŽANEC“

  • Published in NOVOSTI

U organizaciji Udruge za sport i rekreaciju "Sport za sve " Višnjica održani su Dani sporta, zabave i kulture Višnjica 2022. od 5.8. do 7.8.2022. godine.

U subotu, 6. kolovoza 2022. godine, s početkom u 17 sati na mjesnom groblju u Višnjici odana je počast poginulom višnjičkom branitelju tijekom Domovinskog rata Stjepanu Križancu. Minutom šutnje te svečanim polaganjem vijenca i svijeća počast odali su članovi svih višnjičkih udruga: Udruga za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica, DVD Višnjica, Moto klub “Ketač”, Udruga Tomos Višnjica, Zavičajna udruga Višnjica, Lovačka udruga Graničar te Kuburaško društvo “Prva kubura Višnjica”, koji su počast i ove godine odali glasnim pucnjem iz kubura. Polaganju su prisustvovali i njegovi prijatelji suborci, članovi Udruge veterana 7. gardijska brigada “PUMA” te obitelj poginulog.

Nakon polaganja cvijeća i paljenja svijeća službeno je započeo 27. memorijalni malonogometni turnir u Višnjici. Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa, koje su svoje snage odmjerile u razigravanju po skupinama. Do samog kraja došle su ove 3 ekipe i zauzele slijedeći poredak.

3. mjesto Furious Express&Pilana Draganić
2. mjesto UŠR Višnjica
1. mjesto  Cevni sistem Knez

Najbolji golman turnira bio je Željko Dukarić iz ekipe UŠR Višnjica, a najbolji strijelac turnira Lovro Pavić iz ekipe Liberty Bednjica.

Ovim putem zahvaljujemo se domaćinu na pozivu te na organizaciji memorijalnog malonogometnog turnira Stjepan Križenec kojim se održava sjećanje na poginulog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“.

 

Također, ovim putem pozivamo bivše pripadnike brigade, članove Udruge „PUMA“ te hrvatske branitelje da nazoče odavanju počasti našem suborcu Stjepanu Križancu na Mjesnom groblju u Donjoj Višnjici u nedjelju 14. kolovoza 2022. godine s početkom u 9,30  sati.

 

„Navik on živi ki zgine pošteno“

  • A

    A

  • B

    B

  • C

    C

  • D

    D

  • E

    E

  • F

    F

    PODACI O UDRUZI

    Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

    Harambašićeva 34 42000 Varaždin

    Predsjednik : 095 906 4824

    Tajnik: 095 230 0652

    administrativni tajnik 095 230 0650

    e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

     

    UVJETI KORIŠTENJA

    Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.