Zahvalnica Udruzi veterana 7. gardijske brigade „Puma“

  • Published in NOVOSTI

Od 8. do 15. svibnja u Republici Hrvatskoj obilježava se Tjedan Crvenog križa u znak počasti osnivaču Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Henryju Dunantu, rođenom na taj dan 1828. godine u Ženevi.

Tim povodom Gradsko društvo Crvenog križa, Varaždin, dodijelilo je Udruzi veterana 7. gardijske brigade „Puma“ zahvalnicu na humanitarnim aktivnostima uslijed epidemije bolesti COVID-19.

Ovo je plod dugogodišnje suradnje između Udruge veterana 7. gardijske brigade „Pume“  i Crvenog križa. Kao Udruga, skupa s našim članovima, i dalje ćemo surađivati s Crvenim križem u korist lokalne zajednice i čitavog društva.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.