POZIV ČLANOVIMA UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA“ PUMA“ S PODRUČJA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE

  • Published in NOVOSTI

Kao što znate Udruga „PUMA“ je stavila svoje resurse na raspolaganje Kriznom stožeru Civilne zaštite grada Varaždina i Varaždinske županije. Slijedom toga molimo vas da svi koji možete pomoći osobama starije životne dobi u vidu dostave živežnih namirnica, lijekova i slično da se javite na broj telefona 095/ 906 4824 - Robert Puja, kako bismo preventivno znali koja područja tj. općine/gradove možemo pokriti u slučaju da Crveni križ zatraži našu pomoć. 

 Naravno ukoliko netko van Varaždinske županije želi i može pomoći može se javiti predsjednicima klubova po županijama, brojevi se nalaze na http://www.udruga-puma.hr/index.php/kontakt/134-puma-kontakti-klubovi.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.