POZIV NA KONCERT U SJEĆANJE NA DUGOGODIŠNJEG TAJNIKA UDRUGE PUMA IGORA TKALECA - IGGYJA

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ u suradnji sa Gradom Varaždinom, Koncertnim uredom Varaždin i Podrumskom scenom „Zvonimir Rogoz“ organizira u subotu, 29. veljače 2020. godine koncert „HOMAGE TO IGGY“ u Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“ u spomen i čast preminulom bivšem pripadniku 7. gardijske brigade „PUMA“, dugogodišnjem tajniku Udruge „PUMA“ i dugogodišnjem rock glazbeniku koji je obilježio varaždinsku rock scenu Igoru Tkalecu Iggyju. Njemu u čast, koncert će otvoriti varaždinski autorski bendovi Krah 1573 i Process, a atmosferu će dodatno zagrijati legende hrvatskog rocka Kojoti.

Ovim putem pozivamo vas na koncert „HOMAGE TO IGGY“ u Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“ s početkom u 21,00 h. Ulaz je slobodan.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.