ROCK FEŠTA U „ROGOZU“ – VELIKO FINALE OBILJEŽAVANJA 25. GODIŠNJICE OSNIVANJA 7. GARDIJSKE BRIGADE „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

U Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“ u HNK Varaždin, 23. prosinca s početkom u 20,00 sati održati će se ROCK KONCERT, koji je i veliko finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“.

Koncert će otvoriti u 20,00 sati varaždinski band „TIMELESS“ koji će otprilike sat i pol „zagrijavati“ publiku starim dobrim rock hitovima. Nakon njih nastupiti će u idućih sat vremena, također varaždinski, hard rock band „ARITMIA“ koji znaju kako održati visoku razinu adrenalina, dok će, nakon žestoke rock uvertire, još žešće finale pripasti karlovačkom „THE TRIO“ - tribute to ZZ Top i AC/DC bandu, koji će se pobrinuti da se velika rock fešta nastavi do u sitne sate. Sve zajedno začiniti će i hostese uz čiju pomoć će biti podijeljene i nagrade za neke u publici koji će imati sreće.

Zagarantirana je vruća atmosfera u rock ozračju uz jaaaako puno odlične glazbe.

Pozivamo sve željne dobre glazbe i dobrog provoda da nam se pridruže u „ROGOZU“ i da svi zajedno na dostojanstven i pravi varaždinski način obilježimo finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“.

 

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.