Obilježena 25. obljetnica osnivanja 5. gardijske brigade „SOKOLOVI“ i 9. gardijske brigade „VUKOVI“

  • Published in NOVOSTI

Izaslanstva Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ sudjelovala su 6.listopada i

  1. listopada 2017. godine na obilježavanju 25. obljetnice osnivanja 5. gardijske brigade „SOKOLOVI“ u Vinkovcima i 9. gardijske brigade „VUKOVI“ u Gospiću.

Udruge 5. i 9. gardijske brigade organizirale su svečanost obilježavanja obljetnice osnivanja, te su tom prilikom podsjetili na ratni put i postignuća svojih postrojbi tijekom Domovinskog rata.

Sudjelujući u svečanostima, izaslanstva Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ odala su počast poginulim braniteljima, pripadnicima 5. i 9. gardijske brigade, kao i postrojbama slavljenicama, pokazavši da su i Udruge danas, kao i postrojbe tijekom Domovinskog rata, zajedno u ostvarivanju boljitka svih građana u Republici Hrvatskoj, čuvajući i promičući vrijednosti Domovinskog rata.

 

Nakon svečanosti, članovi Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ ugodno su se proveli u društvu kolega branitelja i gardista.

 

Čestitamo kolegama gardistima na 25. obljetnici njihovih postrojbi i zahvaljujemo na pozivu i druženju.

 

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.