Odavanje počasti poginulim, preminulim i nestalim braniteljima Varaždinske županije povodom finala Hrvatskog nogometnog kupa

  • Published in NOVOSTI

 

Hrvatski nogometni savez, kao i Županijski nogometni savez Varaždin, odati će počast braniteljima Varaždinske županije koji su položili živote za slobodnu i neovisnu Domovinu.

Tom prilikom će izaslanstva nogometnih klubova finalista i Hrvatskog nogometnog saveza, položiti cvijeće kod Spomenika „Puma“ u Parku 7. gardijske brigade Hrvatske vojske u Varaždinu. 

Pozivamo sve udruge proistekle iz Domovinskog rata i građane da nam se 31. svibnja 2017. godine u 12,30 sati pridruže kako bi odali počast svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.