Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi održao redovni izvještajno-izborni Sabor

U petak 10. veljače 2017.godine  u Zagrebu, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi  održao je  redovni izvještajno – izborni Sabor. Sabor je otpočeo intoniranjem himne Republike Hrvatske  i odavanjem počasti poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima  i prvom hrvatskom predsjedniku Republike Hrvatske  dr. Franji Tuđmanu.

Na Saboru predsjednik Zbora Dražimir Jukić podnio je izvješće o radu i izvješće o financijskom poslovanju Zbora u 2016.godini. Podnesena izvješća usvojena su od strane izaslanika na Saboru. Podnijeto je i izvješće Nadzornog odbora koje je  usvojeno u cijelosti. Izaslanici na Saboru ZUV HGP  usvojili su i  Plan rada i financijskog proračun Zbora za 2017. godinu.

S obzirom na to da je istekao mandat predsjedniku Dražimiru Jukiću, Sabor Zbora dao mu je razrješnicu.

Za novog predsjednika Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi izabran je Miljenko Kolobarić, predsjednik Udruge ratnih veterana 3. A brigade ZNG Kune.

U svom obraćanju novoizabrani predsjednik ZUV HGP Miljenko Kolobarić zahvalio se na ukazanom  povjerenju  izborom za predsjednika Zbora. Zahvalio se svim dosadašnjim predsjednicima Zbora na njihovom doprinosu u radu i razvoju Zbora u proteklom periodu.

Predsjednik Miljenko Kolobarić iznio je da će se on zalagati za jedinstvo i zajedništvo svih članica Zbora. Nastaviti raditi na započetim projektima svojih prethodnika, jačati poziciju Zbora u društvu, graditi i proširivati odnose s braniteljskom populacijom.

Na kraju u znak zahvale za rad u Zboru u proteklom periodu,  članice Zbora  bivšim predsjednicima Ivici Toliću, Iliji Vučemiloviću, Anti Deuru i Dražimiru Jukiću te tajnici Sandri Šućurović poklonili su ručne  satove.

Nakon održanog Sabora  u ugodnoj atmosferi nastavljeno je druženje svih sudionika Sabora ZUV HGP.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.