ISPRAĆAJ IVICE NERERA - BICIKLOM IZ VARAŽDINA U VUKOVAR

  • Published in NOVOSTI

Pozivamo obitelji poginulih, nestalog i preminulih pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „Puma“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ te hrvatske branitelje da u četvrtak, dana 16. studenog 2023. godine s početkom u 10:00 sati kod Križa zahvalnosti kod Crkve sv. Nikole u Varaždinu sudjeluju na ispraćaju Ivice Nerera koji kreće na put biciklom iz Varaždina u Vukovar, a sve u povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Ivica Nerer, bivši je pripadnik 7. gardijske brigade „Puma“, član Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i još uvijek djelatna vojna osoba, pripadnik GOMBR-e, 2. oklopno mehanizirane bojne „PUME“.

Tom prigodom, kod Križa zahvalnosti kod Crkve sv. Nikole u Varaždinu održat će se prigodna molitva i blagoslov putnika.

Molimo da ispraćaju nazočite u obilježjima Udruge s beretkom.

Ovim putem, našem članu Ivici Nereru želimo sretnu i sigurnu vožnju od Varaždina do Vukovara.

SEMPER PRIMUS

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.