ODRŽAN 20. ZDRAVSTVENO-SAVJETODAVNI SIMPOZIJ

  • Published in NOVOSTI

Predstavnici Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ dana 31. kolovoza 2023. godine nazočili su 20. zdravstveno-savjetodavnom simpoziju u organizaciji Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja.

Cilj simpozija je poboljšanje kvalitete života braniteljsko-stradalničke populacije te pronalaženje rješenja u suradnji sa stručnjacima kao i nadležnim institucijama. Stoga su i teme simpozija bile usmjerene upravo na zdravstvene probleme i društvena događanja koja izravno utječu na kvalitetu života braniteljsko-stradalničke populacije, a izlagali su ih eminentni stručnjaci.

  1. zdravstveno-savjetodavni simpozij otvorio je predsjednik Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine Đuro Glogoški, a prisutnima su se obratili i izaslanica župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka Ljubica Božić, ravnatelj Opće bolnice Varaždin i načelnik Općine Bednje Damir Poljak te načelnica Sektora za udruge iz Domovinskog rata, kontrolu i analizu projekata Ministarstva hrvatskih branitelja Nevenka Benić.

Zastupljene teme na 20. zdravstveno-savjetodavnom simpoziju bile su: „Prehrana, san i kretanje kao stupovi zdravlja i za OSI“, „Dijabetes“, „Karcinomi“, „Samoubojstva hrvatskih branitelja i HRVI“ te „Paradržava Republika Srpska Krajina“. Izlagači tema bili su: dr. sc. Anđela Jelić, dr. med. Silvija Lešnjaković, dr. med. Domina Kekez, mr. sc. Zoran Komar i prof. dr. sc. Miljenko Brekalo.

  1. zdravstveno-savjetodavni simpozij održavao se u Hotelu Trakošćan od 31. kolovoza do 01. rujna 2023. godine. Ovim putem zahvaljujemo se organizatoru, Udruzi 100%-tnih HRVI I. skupine i predsjedniku Udruge Đuri Glogoškom na pozivu za sudjelovanje na 20. zdravstveno-savjetodavnom simpoziju.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 42000 Varaždin

Predsjednik : 095 906 4824

Tajnik: 095 230 0652

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

radno vrijeme pon - pet 08 - 15 sati

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.