PROJEKT“ ZAjedno“

  • Published in NOVOSTI

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi u suradnji sa partnerima, Udrugom  veterana 7. gardijska brigada“ PUMA“ i Hrvatskim Crvenim križem iz sredstava Ministarstva hrvatskih branitelja dodijeljenih putem Javnog poziva za financiranje /sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji provodi projekt „ ZAjedno“ kojim će se donirati paketi hrane i sredstva za higijenu za 72 korisnika, hrvatskih branitelja sa područja Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko- bilogorske, Koprivničko- križevačke, Virovitičko- podravske i Krapinsko- zagorske županije u vrijednosti od 700,00 kuna.

Za sve informacije vezane uz provođenje projekta mogu se dobiti osobno u Udruzi veterana 7. gardijska brigada“ PUMA“  svakim radnim danom od 8:00 h do 15:00 h ili na brojeve telefona: Robert Puja, predsjednik Udruge - 095/906 4824 i Jurica Šare, tajnik Udruge - 095/230 0652.

Cilj projekta je podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koji su u potrebi zbog bolesti, starije životne dobi, teške materijalne situacije i života u samačkim kućanstvima, a projekt će se provoditi u mjesecu kolovozu i rujnu 2020. godine.

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.