Dresove novoosnovanog Malonogometnog kluba Knin krasit će grbovi 4. i 7. gardijske brigade

  • Published in NOVOSTI

Dana 13. veljače 2018. godine u Zvonimirovom gradu osnovan je Malonogometni klub Knin predvođen predsjednikom Damirom Dilberom. Ovih dana predstavljeni su i njihovi dresovi u kojem će se natjecati u 1.Županijskoj malonogometnoj ligi, iz koje će, ne sumnjamo, krenuti prema svom daljnjem uspjehu. Dresovi će imat dvije garniture, crvenu i bijelu (uz naravno i vratarsku žutu kombinaciju), a ono što je bitno istaknuti jest da će osim grba MNK Knina, dresove krasiti i grbovi 4. i 7. gardijske brigade Hrvatske vojske - kako su istaknuli u klubu, u znak zahvale što su njihovi pripradnici izložili svoje živote kako bi im donijeli slobodu.

U MNK Knin već su se učlanili neki poznati i domaći i strani sportaši, a ukoliko i vi želite postati njihov član možete se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetite klupsku Facebook stranicu https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/mnkknin2018/

Ovim putem pozdravljamo ekipu i od srca im želimo puno uspjeha, sreće i pobjeda u nadolazećim natjecanjima u ime bivših pripadnika 7. gardijske brigade i Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“!

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.