NACIONALNI PREVENTIVNI PROJEKT „MANJE ORUŽJA - MANJE TRAGEDIJA“

  • Published in NOVOSTI

Ministarstvo unutarnjih poslova RH na području teritorijalne nadležnosti svih policijskih uprava, pa tako i PU Varaždinske, konstantno od 2007. godine provodi Nacionalni preventivni projetk pod nazivom „Manje oružja - manje tragedija“. Cilj akcije je nastojati senzibilizirati javnost i potaknuti građane na dragovoljnu predaju ilegalnog oružja kako bi se izbjegle potencijalno moguće tragedije.

Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina i pomoći u protuminskom djelovanju obilježava se 4. travnja.

PU Varaždinska i grad Varaždin tim povodom organizirat će dana 4. travnja 2018. godine preventivni štamd na Franjevačkom trgu u Varaždinu, ispred palače Herzer te predavanje u velikoj sali navedene palače s početkom u 12 sati na temu opasnosti od minskoeksplozivnih sredstava. Ovim putem pozivamo bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i članove Udruge „PUMA“ na navedeno predavanje.

Pritom je posebno važno naglasiti da građani oružje, streljivo i eksplozivna sredstva i dalje mogu predati bez straha od ikakvih sankcija. Apeliramo da se sredstva ne donose osobno u prostorije policije kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozlijeđivanja, već se građani slobodno mogu obratiti policijskim službenicima koji će se nalaziti na štandu uz zajamčenu diskreciju.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.