OBAVIJEST O SISTEMATSKIM PREGLEDIMA HRVATSKIH BRANITELJA

  • Published in NOVOSTI

Obavještavamo Vas da će u Varaždinskoj županiji u mjesecu travnju započeti sistematski pregledi hrvatskih branitelja, a provoditi će se kao i prošle godine u OB Varaždin.

Ciljana skupina za sistematski pregled su hrvatski branitelji sa 300 dana borbenog sektora bez statusa HRVI te hrvatski branitelji koji se nalaze u teškoj novčano - materijalnoj odnosno zdravstvenoj situaciji, a to pravo ne ostvaruju po drugoj osnovi. Za ovu godinu ukupno je ugovoreno 600 pregleda.

Hrvatski branitelji mogu se za sistematski pregled prijaviti osobno u Područnu jedinicu Ministarstva hrvatskih branitelja u Varaždinu, Pavlinska 8, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 09.00 – 18.00 sati ili utorkom i petkom od 09.00 – 16.00 sati (pauza od 12-12.30), putem telefona 042/321-131 u navedeno radno vrijeme Područne jedinice ili na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svi zainteresirani za sistematski pregled koji nisu obuhvaćeni ciljanom skupinom također se mogu prijaviti za sistematski pregled te će biti pozvani u slučaju slabijeg odaziva hrvatskih branitelja iz ciljane skupine.

Centar za psihosocijalnu pomoć Ministarstva hrvatskih branitelja - područna jedinica Varaždinske županije

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.