KONFERENCIJA EURO-MEDITERAN

  • Published in NOVOSTI

Predstavnik Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ Dražen Šantić sudjelovao je na konferenciji „Civilno društvo 2030: HR-EU_Euro-Mediteran“ koju je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u kompleksu Konferencijskog centra u Solarisu u Šibeniku. Konferencija je trajala od 23. do 25.10.2019., a odvijala se u tri različita oblika rada u vidu panela, razgovora i savjetovanja, predavanja i izobrazbe. Paralelni kružni programi obuhvatili su teme postupaka javne nabave, društvenog utjecaja organizacija civilnog društva u digitalnom dobu, strateškog okvira za razvoj civilnog društva, te uloge Nacionalne zaklade u daljnjoj podršci i financiranju razvoja civilnog društva iz nacionalnih i EU izvora financiranja.
Putem konferencijskog umrežavanja i kružnih programa predstavnik Udruge prikupio je mnoštvo informacija vezanih uz mogućnosti razvoja unutar civilnog društva te jačanje suradnje s Nacionalnom Zakladom za razvoj civilnog društva.

 

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.