POZIV NA UTAKMICU NK VARTEKS -NK VUKOVAR

NK Varteks iz Varaždina 15. ožujka 2018. godine će u sklopu prvog proljetnog kola na Stadionu Varteksa u Varaždinu ugostiti HNK Vukovar 1991. Pokrovitelj utakmice bit će Grad Varaždin. Ovim putem pozivamo bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ i članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ da prisustvuju toj utakmici.

            Podsjećamo, Grad Varaždin i Grad Vukovar su nedavno potpisali Povelju o prijateljstvu, a taj su projekt jednoglasno podržali Gradski vijećnici i Grada Vukovara i Grada Varaždina. No, i prije službenog potpisivanja Povelje, Varaždin i Vukovar su gajili prijateljske odnose koji su iskovani početkom Domovinskog rata, u vrijeme opsade Vukovara kada je veliki broj branitelja s područja Varaždinske županije sudjelovao u obrani Vukovara.

            Uoči početka utakmice planiran je kratki program u sklopu kojeg bi se promoviralo prijateljstvo između Varaždina i Vukovara te bi se prisjetili svih branitelja, i onih s područja Vukovara i onih s područja Varaždina, ali i drugih mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu, koji su sudjelovali u obrani Vukovara i obrani Domovine, a posebno onih koji su zbog svog domoljublja izgubili živote.

U sklopu utakmice, NK Varteks i HNK Vukovar 1991 također će se pridružit i humanitarnoj akciji “Vukovar ima herc za Mašu” u sklopu koje će se prikupljati novčani prilozi za pomoć maloj Vukovarki, 13-mjesečnoj Maši koja treba transplantaciju bubrega.

            Nadamo se da ćete podržati ovu inicijativu i svojim dolaskom potvrditi veliko prijateljstvo između Varaždina i Vukovara te biti domaćini svojim suborcima iz Vukovara koji su najavili dolazak u velikom broju.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.