www.udruga-puma.hr
Osnovan Streličarski klub „PUMA“ PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Srijeda, 02 Kolovoz 2017 19:20

U Palači Hercer u Varaždinu je 1. kolovoza 2017. godine održana Osnivačka skupština Streličarskog kluba „Puma“. Sa zadovoljstvom možemo reći da osnivanjem ovog kluba Grad Varaždin i Varaždinska županija postaju bogatiji za još jedan sportski klub.

Osnivači Streličarskog kluba „Puma“ su tri pravne osobe: Udruga veterana 7. gardijska brigada „Puma“, Streličarski klub „Cekin“ i Git d.o.o. Veseli činjenica da se, usprkos visokim temperatura i sezoni godišnjih odmora, odazvao lijepi broj gostiju, streličara Streličarskog kluba „Puma“ kao i streličara drugih streličarskih klubova Varaždinske županije.

Streličarski klub „Puma“ osnovan je u godini obilježavanja 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade „Puma“ i prije svega će se u svom radu truditi okupiti branitelje i invalide Domovinskog rata jer streličarski sport jedan je od rijetkih sportova u kojem ne postoje ni dobna ni konstitucijska ograničenja, ali klub je naravno otvoren za sve koji su zainteresirani i žele se baviti streličarstvom. Uz to, poseban će se naglasak staviti na promicanje vrijednosti ovog sporta kod mladih čime se novoosnovani klub stavlja u red s klubovima/udrugama koje brinu o dobrobiti šire društvene zajednice.

Osnivanje novog streličarskog kluba svojim dolaskom podržali su zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar i članica Gradskog vijeća Lovorka Gotal Dmitrović. U obraćanju prisutnima, zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar izrazio je zadovoljstvo zbog truda osnivača na promicanju streličarskog sporta i čestitao na osnivanju kluba poželjevši sadašnjim i budućim članovima kluba puno dobrih rezultata.

Ažurirano Srijeda, 02 Kolovoz 2017 19:29

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.