www.udruga-puma.hr
UDRUGA POTPISALA UGOVOR O INSTITUCIONALNOJ POTPORI PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Petak, 14 Srpanj 2017 17:40

11. srpnja 2017. je u prostorijama Ministarstva hrvatskih branitelja u Zagrebu održano svečano potpisivanje i dodjela ugovora udrugama iz Domovinskoga rata koje djeluju na razini Republike Hrvatske. Ukupan iznos od 1.553.156,00 kuna odobren je za 11 institucionalnih podrški udrugama iz Domovinskoga rata koje djeluju na razini Republike Hrvatske za stabilizaciju i/ili razvoj udruga za trogodišnje razdoblje provedbe temeljem natječaja raspisanog u suradnji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva s Ministarstvom hrvatskih branitelja.

U uvodnom dijelu dodjele sve prisutne pozdravio je ministar g. Tomo Medved te upraviteljica Nacionalne zaklade Cvjetana Plavša-Matić, nakon čega su potpisani i Udrugama dodijeljeni ugovori.

Udruga veterana 7. gardijska brigada ''PUMA'' ovim je ugovorom osigurala 193.953,01 kuna za svaku godinu tijekom idućeg trogodišnjeg razdoblja. Tim sredstvima osiguran je nesmetan redovan rad kao i stabilizacija i razvoj Udruge te zapošljavanje administrativnog tajnika.

Ažurirano Petak, 14 Srpanj 2017 17:44

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.