www.udruga-puma.hr
Produžen rok javne rasprava o Nacrtu prijedloga Zakona HB PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Petak, 07 Srpanj 2017 11:17
Produžen je datum za javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o pravima hrvatskih branitelja. U obrazloženju stoji:
"Ministarstvohrvatskih branitelja otvorilo je dana 23. lipnja 2017. godine javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u skraćenom trajanju do 7. srpnja 2017. godine, zbog opravdanih razloga koji su bili naznačeni u opisu savjetovanja. Zbog velikog interesa javnosti , javno savjetovanje se produljuje do 22. srpnja 2017. godine. "
Prena viđenome izgleda da je predlagatelj uvidio niz propusta i pogrešaka te je savjetovanje produženo do 22. srpnja ove godine.

Svoje prijedloge i primjedbe i dalje možete slati na e-mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript naj kasnije do 20. 07. 2017. god kako bismo mogli sve objediniti i uputiti na adresu predlagatelja i tako utjecati na sam Zakon.

Napominjemo kako komentare na facebook grupi nećemo moći uzeti kao prijedloge ili dopune navedenog Zakona već isključivo materijale koje dobijemo na gore navedenu e-mail adresu.

Za sve zainteresirane otvoreno je Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ONLINE koje možete pratiti na slijedećem linku https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567 Javno savjetovanje možete pratiti svi no svoj osvrt mogu dati oni koji su registrirani kao E-građani.

Nacrt prijedloga Zakona možete skinuti  O V D J E

Predsjedništvo udruge veterana 7. GBR PUMA

Ažurirano Petak, 07 Srpanj 2017 11:23

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.