www.udruga-puma.hr
Obavijest pripadnicima PUMA PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Utorak, 27 Lipanj 2017 21:12

Poštovani članovi udruge veterana 7. GBR PUMA te svi bivši pripadnici. U javnu raspravu upućen je nacrt prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji. Želimo Vas upoznati sa Zakonom te Vas molimo da ga pogledati i proučite. Javna rasprava traje do 07. 07. 2017. godine no to je krajnji rok kada svi eventualni prijedlozi i mišljenja moraju biti na adresi predlagatelja Zakona.

Stoga Vas molimo da sve svoje prijedloge, nedostatke u Zakonu ili primjedbe dostavite na e-mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript naj kasnije do 03. 07. 2017. god kako bismo mogli sve objediniti i uputiti na adresu predlagatelja i tako utjecati na sam Zakon.

Napominjemo kako komentare na facebook grupi nećemo moći uzeti kao prijedloge ili dopune navedenog Zakona već isključivo materijale koje dobijemo na gore navedenu e-mail adresu.

Za sve zainteresirane otvoreno je Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ONLINE koje možete pratiti na slijedećem linku https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567 Javno savjetovanje možete pratiti svi no svoj osvrt mogu dati oni koji su registrirani kao E-građani.

Nacrt prijedloga Zakona možete skinuti  O V D J E

Predsjedništvo udruge veterana 7. GBR PUMA

Ažurirano Utorak, 27 Lipanj 2017 21:33

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.