www.udruga-puma.hr
Odigrano finale Hrvatskog nogometnog kupa 2017 PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Subota, 03 Lipanj 2017 15:15

Povodom ovogodišnjeg finala Hrvatskog Kupa i 25. obljetnice osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“ koju smo prigodno nazvali „Godina PUMA“, Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i Hrvatski nogometni savez, kao i Županijski nogometni savez Varaždin, nastavljajući svoju višegodišnju i uspješnu suradnju, odali su počast braniteljima koji su položili živote za slobodnu i neovisnu Domovinu.

Tom prilikom izaslanstva nogometnih klubova finalista i Hrvatskog nogometnog saveza, uz sudjelovanje branitelja i građana, polaganjem cvijeća kod Spomenika „Puma“ u Parku 7. gardijske brigade Hrvatske vojske u Varaždinu, odali su počast svim braniteljima koji su ugradili živote u slobodu i neovisnost Republike Hrvatske i 7. gardijskoj brigadi „Puma“.

Također, Hrvatski nogometni savez, Županijski nogometni savez Varaždin i Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ odali su počast i naglasili dignitet i vrijednosti Domovinskog rata i iznošenjem na nogometno igralište, 20-metarne zastave Republike Hrvatske, koja je razvijena na kninskoj tvrđavi 05. kolovoza 1995. godine.

Zastavu su na nogometno igralište, u sklopu finalne utakmice Hrvatskog Kupa 2017., iznijeli veterani iz Domovinskog rata Varaždinske županije, , pripadnici Zasebne postrojbe Policijske uprave Varaždinske, pripadnici Specijalne jedinice policije “Rode”, pripadnici 104. brigade Hrvatske vojske, pripadnici 5. bojne 1. gardijske brigade “Tigrovi” i pripadnici 7. gardijske brigade “PUMA”, koji su dali neizmjeran doprinos oslobađanju Republike Hrvatske.

Izvršni odbor HNS-a u vezi sa organizacijom utakmice Kupa dodijelio je ulaznice za kompletni sektor na tribinama, u znak zahvalnosti za sve što su branitelji učinili u stvaranju moderne i samostalne Hrvatske .

Ažurirano Subota, 03 Lipanj 2017 15:27

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.