www.udruga-puma.hr
VAŽNO!VAŽNO! PODIZANJE ULAZNICA ZA FINALE HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017 19:47

Svi koji su se za ulaznice za finale Hrvatskog nogometnog kupa prijavili preko udruge „PUMA“, ulaznice mogu podići na terasi caffe bara „Piccolo“, kod stadiona „Varteks“ – preko puta Varteksove porte, 31. svibnja 2017. od 18,00 do 19,00 sati – Darko Duhović.

SMJERNICE ZA UTAKMICU DOBIVENE OD MUP-a:

-       Hrvatski branitelji nalazit će se na lijevoj strani istočne tribine (kod južne tribine)

-       U 19,00 sati bit će omogućen organiziran ulazak svih pripadnika braniteljskih udruga, i to na južnoj strani stadiona te će iza južne tribine isti proći do ulaza na istočnu tribinu gdje će se vršiti kontrola karata i osoba. Invalidi koji se koriste kolicima ulaze na rečeni ulaz bez vremenskog ograničenja.

-       Svi ostali branitelji koji ne uđu organizirano u 19,00 sati, moći će ući na istočnu tribinu isključivo kroz službeni ulaz za rečenu tribinu (kod zapadne tribine, lijevo).

-       Zagrebačka ulica u Varaždinu u dijelu ispred stadiona bit će zatvorena za sav promet od 16,00 sati i neće se moći ući osim sa VIP parkirnom kartom.

-       Molimo da se apelira na navijače da se pridržavaju odredbi vezanih na Zakon o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano na neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

-       U vremenu od 15,00 do 16,00 sati bit će omogućeno postavljanje transparenata na ogradu stadiona te će biti moguće unijeti navijačke rekvizite (zastave, bubnjevi megafoni i sl.). Poslije toga slijedi protueksplozijskih pregled stadiona i zatvaranje unutarnje zone na travnjaku te neće biti moguće postavljanje novi transparenata i unošenje rekvizita. Sukladno rečenome molimo da se obavijeste navijači o potrebi ranijeg dovoženja istih u Varaždinu.

-       Molimo da se apelira na navijače da ne preskakuju zaštitne ograde i ulaze na travnjak, osobito na kraju utakmice zbog održavanja programa proglašenja pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa.

-       Na tribine se neće moći unijeti kišobrani, flaše, upaljači i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara.

Uveličajmo ovu veliku sportsku manifestaciju dostojanstveno

i pokažimo da smo dobri i hvale vrijedni domaćini!!!

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“

Ažurirano Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017 19:51

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.