www.udruga-puma.hr
12. Memorijal 7. gardijske brigade „PUMA“. PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017 08:52

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i Orijentacijski klub „Međimurje“ i ove godine organiziraju tradicionalno natjecanje u orijentaciji - 12. Memorijal 7. gardijske brigade „PUMA“. Natjecanje se organizira u suradnji s Ministarstvom branitelja, Hrvatskim orijentacijskim savezom, Općinom Gornji Kneginec te Specijalnom bolnicom za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice – Minerva.

Natjecanje će se provesti u 3 dana na 3 različite lokacije s 4 različite etape-utrke po slijedećem programu:

Etapa

11.6.

srednje

Varaždin Breg,

Birat će se i najsvestraniji natjecatelj u sve tri grane orijentacijskog sporta kao nastavak tradicije našeg natjecanja „Orienteering Triangle“. Birat će se i najbolji klub natjecanja koji će osvojiti veliku prijelazni pokal memorijala. Biti će i mnoštvo drugih popratnih sadržaja (bazeni i dr.). Angažirat će se i više desetaka volontera koji će raditi na organizaciji, a očekuje se dvijestotinjak natjecatelja iz Hrvatske i susjednih država.

Sve ovo zahtijeva veliki organizacijski napor za udrugu, pa pozivamo sve članove da nazoće samoj provedbi natjecanja i pomognu u organizaciji. Udruga će i ovog puta svima koji budu pomagali u provedbi osigurati okrjepu te vas pozivamo da provedete ugodne dane među svojim prijateljima.

Više o svemu na FB stranici

te na stranicama natjecanja

Ažurirano Ponedjeljak, 29 Svibanj 2017 08:56

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.