www.udruga-puma.hr
Finale Hrvatskog nogometnog kupa 2017 PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Utorak, 23 Svibanj 2017 14:12

Veterani „Puma“ i slavna zastava sa Kninske tvrđave gosti na finalnoj utakmici Hrvatskog Kupa 2017. između GNK „Dinamo“ i NK „Rijeka“ u Varaždinu 31. svibnja. Ovogodišnje finale Hrvatskog Kupa odigrava se u godini u kojoj se obilježava 25. obljetnica osnivanja 7. gardijske brigade „PUMA“ koju smo prigodno nazvali „Godina PUMA“.

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i Hrvatski nogometni savez, kao i Županijski nogometni savez Varaždin, nastavljajući svoju višegodišnju i uspješnu suradnju, odati će počast braniteljima koji su položili živote za slobodnu i neovisnu Domovinu.

Tom prilikom će izaslanstva nogometnih klubova finalista i Hrvatskog nogometnog saveza, polaganjem cvijeća kod Spomenika „Puma“ u Parku 7. gardijske brigade Hrvatske vojske u Varaždinu, odati počast svim pripadnicima 7. gardijske brigade „PUMA“ koji su ugradili živote u slobodu i neovisnost Republike Hrvatske i 7. gardijskoj brigadi „Puma“.

Hrvatski nogometni savez, Županijski nogometni savez Varaždin i Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ odati će počast i naglasili dignitet i vrijednosti Domovinskog rata i iznošenjem na nogometno igralište, 20-metarne zastave Republike Hrvatske, koja je razvijena na kninskoj tvrđavi

05. kolovoza 1995. godine.

Zastavu će na nogometno igralište, u sklopu finalne utakmice Hrvatskog Kupa 2017., iznijeti veterani 7. gardijske brigade „PUMA“ i ostalih postrojbi iz Varaždinske županije, koji su dali neizmjeran doprinos oslobađanju Republike Hrvatske.

Izvršni odbor HNS-a u vezi sa organizacijom utakmice Kupa odlučio je udrugama veterana dodijeliti kompletni sektor I 04 u znak zahvalnosti za sve što su branitelji učinili u stvaranju moderne i samostalne Hrvatske .

Pozivamo naše članove koji žele sudjelovati u iznošenju zastave na travnjak da se jave na kontakt: Robert Puja, mob. 095/906 48 24 najkasnije do 27. svibnja 2017. godine.

Također svi zainteresirani bivši pripadnici „PUMA“ za karte za utakmicu mogu se javiti osobno na kontakt: Robert Puja, mob. 095/906 48 24 najkasnije do 26. svibnja 2017. godine do 09,00 sati.

Potrebno je dostaviti podatke: ime i prezime, OIB, datum rođenja i mjesto rođenja.

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.