www.udruga-puma.hr
Humanitarna sportska priredba za obitelj Prispilović PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević
Petak, 09 Prosinac 2016 16:18

Karate klub Ivanec dana 14.12.2016. godine organizira humanitarnu sportsku priredbu s ciljem prikupljanja sredstava za obitelj Željka Prisplovića iz Cvetkovca kraj Koprivnice. Priredba će se održati u velikoj dvorani Osnovne škole I. K. Sakcinski u Ivancu s početkom u 19.00 sati. Program će sadržavati prikaz odličnih karate tehnika i kata, kao i plesova naših prijatelja plesača plesnog kluba Takt. Sav prikupljen novac donacija, bit će uplaćen obitelji Prispilović.

U nedavnoj tragičnoj prometnoj nesreći život je izgubila dvogodišnja Ema Prispilović, dok je njezin otac Željko Prispilović teško ozlijeđen. Željko je još uvijek u bolnici u teškom stanju.

Željko Prispilović djelatna je vojna osoba, bivši je pripadnik 3. bojne 7. gardijske brigade „PUMA“ i hrvatski branitelj iz Domovinskog rata. Majka Sanela liječi se od teške bolesti, pa je svaka pomoć, posebno novčana, dobrodošla kako bi se obitelji pomoglo oko ogromnih troškova liječenja.

Svi koji žele pomoći mogu uplatiti novčana sredstva na tekući račun Sanele Prispilović u Erste banci broj HR3124020063205196078.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u ovoj humanitarnoj sportskoj priredbi.

Ažurirano Petak, 09 Prosinac 2016 16:29

Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.