ODRŽANA IZVANREDNO-IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

Dana 17.10.2019. godine u 11,00 sati u Memorijalno-rekreacijskom centru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata održana je izvanredno-izborna skupština Udruge veterana 7. gardijska brigada "PUMA“ radi izbora novog tajnika Udruge „PUMA“.

Skupština je održana zbog iznenadne smrti dosadašnjeg tajnika Udruge Igora Tkaleca koji nas je napustio 17.9.2019. godine.

U radu Skupštine sudjelovao je dovoljan broj redovnih članova Udruge. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Robert Puja. Nakon pozdrava svim prisutnima, predložio je verifikacijsku komisiju, radno predsjedništvo, zapisničara i ovjerovitelje zapisnika koje je Skupština i potvrdila. Radno predsjedništvo zatim je preuzelo vođenje Skupštine.

Najprije je predložen dnevni red koji je zatim i izglasan. Dnevni red imao je 2 točke - izbor novog tajnika Udruge te točku razno.

Za novog tajnika Udruge predložen je Jurica Šare koji je funkciju prihvatio te je jednoglasno izabran za novog tajnika Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Jurica Šare je redovan i aktivan član Udruge PUMA koji je uključen u sve aktivnosti Udruge. 

Pod drugom točkom razno iznijete su neke od aktivnosti u ovoj godini, servisne informacije te zahvala osobama koje su pomogle u radu Udruge u prijelaznom razdoblju, tj. do izbora novog tajnika Udruge Puma.

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.