POZIV NA IZVANREDNO - IZBORNU SKUPŠTINU UDRUGE VETERANA 7. GARDIJSKA BRIGADA „PUMA“

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ poziva obitelji poginulih, preminulih i nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“, članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“, bivše pripadnike 7. gardijske brigade „PUMA“ na  IZVANREDNO - IZBORNU SKUPŠTINU  Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ koja će se održati 17.10.2019. godine u Memorijalno-rekreacijskom centru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata na adresi Optujska 66b, Varaždin s početkom u 11,00 sati.

Nažalost, izvanredno-izbornu Skupštinu sazivamo radi izbora novog tajnika Udruge „PUMA“ zbog iznenadne smrti dosadašnjeg tajnika Udruge „PUMA“ Igora Tkaleca koji nas je napustio 17.9.2019. godine.

Skupština će se održati poslije Sv. mise u kapelici Sv. Juraja u 10,00 sati u vojarni 7. gardijske brigade „PUMA“. Sveta misa održat će se povodom završetka borbenih djelovanja i povratka 7. gardijske brigade „PUMA“ iz Domovinskog rata te za 91 poginulog i 1 nestalog pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ koji su položili živote na oltar Domovine, kao i za sve prerano preminule bivše pripadnike brigade.

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065