OBAVIJEST ČLANOVIMA UDRUGE „PUMA“ O OSTVARENJU POPUSTA NA APIOS OMV BRAND PARTNER BENZINSKIM POSTAJAMA

  • Published in NOVOSTI

Udruge gardijskih postrojbi sklopile su Ugovor sa APIOS OMV brand partnerom temeljom kojeg se članovima udruga odobrava popust od 20 lipa po litri goriva, kao i 20 lipa popusta na sve ostale kupljene proizvode na njihovim benzinskim postajama.

APIOS d.o.o. je tvrtka osnovana je 2009. godine  koja se bavi veleprodajom i maloprodajom naftnih derivata vrhunske kvalitete te pružanjem usluga distribucije i prijevoza goriva. Imaju potpisan ugovor o BRAND PARTNERSTVU s OMV-om i nositelj su Certifikata bonitetne izvrsnosti, što je jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te koja je međunarodno priznata oznaka ekonomske kvalitete poslovnog subjekta.

Ovim putem objavještavamo članove Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ da navedeni popust mogu ostvariti na blagajni benzinskih postaja APIOSA prije izdavanja računa uz predočenje NOVE iskaznice Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“.

Prije plaćanja i izdavanja računa na blagajni napomenuti da ostvarujete popust i pokazati NOVU iskaznicu Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“.

Popusti vrijede od 1.7.2019.

ISKAZNICA KOJOM SE OSTVARUJE POPUST

 

Apios trentno ima 17 benzinskih postaja diljem Hrvatske, a njihove lokacije možete provjeriti na slijedećem linku: https://www.apios.hr/hr/benzinski-servisi/

VAŽNO!

Sve članove koji imaju stare iskaznice, ili nove, ali oštećene/izblijedile, molimo da se jave osobno u Udruzi veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ ili na broj 095 230 06 50 svakim radnim danom od 8 - 15 h radi promjene iskaznice.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.