Udruga „PUMA“ odala počast poginulim braniteljima na 21. memorijalnom malonogmetnom turniru „Tri hrvatska viteza“ u Cvetlinu

  • Published in NOVOSTI

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i ove je godine tradicionalno sudjelovala u odavanju počasti poginulim braniteljima Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću u Cvetlinu na 21. memorijalnom malonogmetnom turniru „Tri hrvatska viteza“ koji su organizirali članovi Udruge za šport i rekreaciju Cvetlin uz potporu Općine Bednja 27. i 28. srpnja.

 U župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla Cvetlin održana je sveta misa za poginule branitelje iz Cvetlina, nakon čega je uslijedilo polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju za poginule te na grobovima poginulih Ivana Čižića, pripadnika 1. gardijske brigade „Tigrovi“, Slavka Smiljana, pripadnika 104. brigade HV-a, i Kreše Šmintića, pripadnika 7. gardijske brigade „Puma“.

Uz zamjenika načelnika općine Ivicu Hrenića memorijalu je prisustvovao i isti otvorio državni tajnik u Ministarstvu obrane general Zdravko Jakop koji se također uključio u druženje uz domjenak sa obiteljima poginulih i samim braniteljima.

 U sportskom dijelu manifestacije, prvog dana održan je juniorski, a idućeg dana seniorski turnir. Pobjedničke ekipe osvojile su novčane nagrade, a pehare je uručio državni tajnik Zdravko Jakop.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.