OBILJEŽEN DAN OBRANE OPĆINE POLIČNIK

Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ prisustvovala je 3. siječnja 2018. godine obilježavanju 26. godišnjice proslave Dana obrane Općine Poličnik. Tom su prilikom položeni vijenci na spomen obilježju u Suhovarima i na centralnom križu pred Crkvom Sv. Nikole u Poličniku, nakon čega je u Crkvi Sv. Nikole održana i Sveta Misa u čast poginulih branitelja i dana Obrane. Nakon Svete mise održana je izložba slika stradavanja Vukovara, zatim domjenak te u konačnici dječji turnir „Kup zahvale“.

Slijedeći odlazak u Suhovare i Drače organizirat će se 4. ožujka 2018. godine na obilježavanje dvadeset i pete obljetnice pogibije 11 i ranjavanja 21 pripadnika 7. gardijske brigade „PUMA“ u Operaciji “Maslenica“ – oslobađanje sela Drače, u zadarskom zaleđu. Organiziran je besplatan prijevoz autobusom, a točno vrijeme prijava i polaska biti će objavljeno naknadno.

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065