25. obljetnica osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“

  • Published in NOVOSTI

S ponosom javljamo da smo i službeno krenuli u obilježavanje naše velike obljetnice. Kao jedna u nizu od aktivnosti koje su u planu za proslavu 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“, na autobuse koji će voziti cijelom Hrvatskom stavljene su prigodne naljepnice sa znakom 7. gardijske brigade „PUMA“ kako bi se naša slavna brigada promovirala cijelom Lijepom našom. Aktivnosti koje nam dalje slijede su izdavanje jubilarne marke „7. gardijska brigada „PUMA“, sportski susreti i druženja, razni koncerti, kazališna predstava, izložba, okrugli stol i slično, a kao završna aktivnost koja će zaokružiti proslavu, 22. prosinca održat će se Svečana akademija u HNK Varaždin.

Ovim povodom zahvaljujemo se poduzećima Lacković Bus i Copy centar Habulan te grafičkom dizajneru Andreju Todorovskom koji su nam omogućili realizaciju prvotno spomenute aktivnosti te tako doprinijeli svečanom obilježavanju 25. obljetnice.

Kompletni program obilježavanja 25. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade „PUMA“ bit će uskoro objavljen na našima stranicama i u medijima.

 

PODACI O UDRUZI

Udruga veterana 7. Gardijska brigada PUMA

Harambašićeva 34 Varaždin

Tel : 042 230 065

Mob : 095 906 4824

administrativni tajnik 095 230 0650

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava trećih osoba.