Udruga „PUMA“ odala počast poginulim braniteljima na 20. memorijalnom malonogmetnom turniru „Tri hrvatska viteza“ u Cvetlinu

U sportskom dijelu manifestacije, prvog dana održan je juniorski, a idućeg dana seniorski turnir. Pobjedničke ekipe osvojile su novčane nagrade i, još važnije, imale čast da im pehare uruči ministar Medved osobno.

Drugog je dana u župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla Cvetlin održana sveta misa za poginule brantelje iz Cvetlina, nakon čega je slijedilo polaganje vijenaca i paljenje svijeća na spomen obilježju za poginule te na grobovima poginulih Ivana Čižića, Slavka Smiljana i Kreše Šmintića. Uz načelnika općine Damira Poljaka i predsjednicu Općinskog vijeća Bednje dr. Mariju Kolačko, memorijalu je prisustvovao i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved koji se također uključio u druženje uz domjenak sa obiteljima poginulih i samim braniteljima. Podršku događaju iskazao je i državni tajnik u Ministarstvu obrane general Zdravko Jakop koji je prisustvovao programima oba dana, kao i predstavnici Specijalne jedinice Rode.
Prvoga je dana u prostorijama područne osnovne škole pripremljen bogat program. Predstavnici Udruge ratnih veterana  1. gardijske brigade „TIGROVI“, Udruge veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i Udruge pripadnika 104. br. ZNG HV (kojima su pripadali poginuli) priredili su izložbu svojih ratnih uniformi, ratnih zastava te slika koje su prikazivale njihove ratne puteve, što je dodatno oživljeno predavanjem brigadira Marijana Kretića, nekadašnjeg zapovijednika 7. gardijske brigade „PUMA“, kojim je detaljno opisan ratni put postrojbi iz varaždinskog kraja. Programom koji je uključivao sportska i ostala raznovrsna događanja, odala se počast poginulim braniteljima toga kraja - Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću.
Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“ i ove je godine tradicionalno sudjelovala u odavanju počasti poginulim braniteljima Ivanu Čižiću, Slavku Smiljanu i Kreši Šmintiću u Cvetlinu na 20. memorijalnom malonogmetnom turniru „Tri hrvatska viteza“ koji su organizirali članovi Udruge za šport i rekreaciju Cvetlin uz potporu Općine Bednja 21. i 22. srpnja.